September 15, 2011

The thing we should know is...


Love isn’t about the romantic nights or gifts.
It isn’t about fireworks going off around you when you have that first, real, kiss.
Love isn’t about kissing in the rain and dancing beneath the stars.
It isn’t about the big moments or the big surprises.
Love is not a fairytale.
Love is about still having the butterflies after years.
It’s about the second looks and laying in bed wide awake, all night, because you can’t go to sleep mad at each other.
It’s about being willing to sacrifice, literally, everything for someone, just because you care so deeply for them.
It’s not about buying them gifts, but it’s about leaving them little presents here and there, just to remind them that you are constantly thinking about them.
Love is about all of the little things, that add up to really big things.
Love is rare and special, but should not be treated as if it will break.
Love needs to be thrown around and beat up a little bit, worn in, but not worn down.
Love needs to be a comfortable feeling, a place to go when NO ONE else in the world can relate. A safe place, where you know that no matter how ugly you look or how angry you are, you will still be… loved.

Xoxo

September 2, 2011

Je t'aime, des amis ♥

2 September 2011


Kalian tau apa yang paling penting di dunia ini (selain Tuhan, keluarga, oksigen, makan, dan tempat tinggal)? Buat gw, jawabannya satu: TEMAN-TEMAN :)

Seperti yang kalian ketahui *cia ilah*, sebulan kemaren itu gw bener-bener down dan serasa nggak niat hidup. Libur kuliah hampir 3 bulan, nggak pergi keluar Jakarta sama sekali, nggak magang kerja, pokoknya bener-bener pengangguran di rumah deh. Super bosen dan super nggak tau harus ngapain lagi selain online, nonton, dan tidur. Ditambah lagi, orang yang dulu ngejanjiin buat nemenin gw selama libur panjang ini *ehem* tiba-tiba menghilang dari hidup gw. Udah deh, serasa anak ayam kehilangan induknya, gw jadi nyasar-nyasar nggak tau harus jalan ke arah mana. Tersiksanya double combo bokkkk!

Tapiiii.......

Beruntunglah gw masih punya banyak orang yang sayang dan peduli sama gw. Iya narsis dikit ora opo-opo kan, hahaha. Terpujilah wahai kalian orang-orang yang menyayangi gw. Nih, gw kirimin pelukan dan ciuman virtual hihi, pelukpelukpeluk, ciumciumciummmmm.

TEMAN-TEMAN, AKU CHAYANK KALIAAAANNNN!!!!! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Iya, nulisnya harus 'chayank', biar pas dibaca tuh lebih menghayati :p



Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Thanks for staying with me through my ups and downs :')
Je t'aime ♥

Xoxo